Az vétkezésnek számít, ha a protein napon csirke Gyros-t ettem zöld salátaval, egy fél pitával és egy féladag joghurtos fött padlizsán salátával?
Azt elhiszem :-)))
De akkor mivégre a diéta? Mert ez igy komolytalan, azt te is érzed?
Vagy nem tudod mi az a protein?
A válasz röviden : igen, elkúrtad. kicsit.
A hús protein, tehát csirke-gyros oké.
Salátát enni proteinnapon bármilyen mennyiségben lehet, igaz nyersen, tehát a főtt padliszán nem igazán oké, ilyet máskor ne egyél.
A zöld saláta, joghurtos öntet oké.
És mivel meg lehet enni a protein napon egy szelet kenyeret is a hús mellé a fél pita is oké.
Egyetlen ilyen alkalommal még nem "kúrtad el" a diétát,se nagyon, se kicsit, és csak a főtt padlizsán nem illett a képbe, figylej oda az ilyenekre jobban, mert csak úgy hatásos igazán... De jobb mintha mondjuk valami drasztikusabban oda nem illőt ettél vilna (mondjuk torta... :)) ).
Tehát ne add fel, és ne ilyedj meg, ez nem volt egy őrült nagy vétkezés.
jaj akkor meg minek élünk???
Én rendszeresen sportolok,nagyon megválogatom,hogy mit eszek meg.Mondjuk soha nincs itthol se kristálycukrom sem kenyerem.Nagy ívből kerülöm.DE!! Néha én is becsábulok és letolom a gyrost pitában,mert nagyon finom!! Nem hízok el tőle,nem halok meg mert mondjuk 1-2 havonta egyszer megeszem:)))
Legalább nem vagyok megkeseredve.Max másnap picit többet sportolok,de nem kötelezőszerűen.Egy életünk van és meg kell élni.Néha muszáj engedni a csábulásnak:))
Inkább ez,mintsem ,hogy annyira kiéhezteti magát valaki,hogy aztán bevágja a fél hűtőt 10perc alatt.:)))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!