Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ha zöld teát veszek, abbol...

Ha zöld teát veszek, abbol szálasat vegyek mert azt irják hogy azt kell venni zöld teábol és azt leforrázni! Ez igaz? Mert ha filtereset veszek akkor az keserü lessz!

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában szálas teák jobb minőségűek, mint a filteresek, mivel a szálasnál egészben van a növény, viszont a filteresben por is található. Én filtereset szoktam inni, mert csak forróvizet engedek rá, nem kell szűrögetni. Tényleg van egy keserű íz rajta, de szerintem ezt nem befolyásolja, hogy filteres vagy sem, mert magának a növénynek van ilyen íze.
2009. márc. 26. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A filteres se keserű,ha kiveszed pár perc mulva a filtert.
2009. márc. 26. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A zöld teát 70C°os vízbe kell tenni, nem szabad leforrázni, mert akkor elveszti a hatását!!És nem szabad sokáig áztatni, max3-4perc, mert akkor meg rossz ízű lesz. Egyébként ha erősebbet főzöl belőle, akkor keserűbb, nem a filtertől függ.
2009. márc. 26. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Természetesen csak a szálas tea jó. A filteresben alapvetően szemét és törmelék van. Aki nem hiszi, bontson fel egy filtert, és hasonlítsa össze a benne levő anyagot a szálas teával. Rá se lehet ismerni, de az illata, az aromája is sokkal intenzívebb a szálas teának. A filterből pedig méreganyagok is beoldódnak a teába. (Na jó, ettől nem halunk meg, de azért ez sem kívánatos.)
2009. márc. 26. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
Próbáld ki a szálasat. Sokkal, de sokkal jobb az aromája, mint a filteresnek.Szerintem még a drágább, jobb márkájú filteres sem olyan jó. És elég kevés kell belőle, mert a levelek megdagadnak. megéri a fáradozást.
2009. márc. 26. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a szálasra szavazok. Nem sokkal drágább, ha a lefőzött teamennyiséget nézi az ember, de sokkal finomabb. Elkészítése: 70-75°C-os vízben, 3-5 percig áztatva.
2009. márc. 27. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!