Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg kell főzni a kruplit...

Meg kell főzni a kruplit mielőtt a rakott kruplit összeállitom?

Figyelt kérdés
Nembaj ha mar meghamozttam?
2012. jún. 1. 11:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Ne akadj ki Kedves Kérdező, és ne legyen az a végkövetkeztetésed, hogy most csináltál életedben először és utoljára rakott kruMPLit. Szinte mindíg, és szinte minden oldalon vannak olyan "nagyokosok", akik így és ehhez hasonló módon reagálnak le egyes kérdéseket. Csak még arra nem jöttek rá, ha nincs kérdés, akkor ő mire tudna válaszolni, és mivel töltené el az idejét.

Gyere csak közénk máskor is, kérdezz nyugodtan máskor is. Ha valami olyan kérdéssel találkozol, amire te is tudod a választ, vagy tudsz egy választ, a sokféle közül, nyugodtan írd ide, abból mi is tanulunk.

Jó étvágyat az ebédhez, biztosan fincsi lesz.

2012. jún. 1. 13:38
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszi,igazad van:-)
2012. jún. 1. 14:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
A nyugodt, kiegyensúlyozott lelki világú emberek értelmes választ adnak, vagy örülnek egy-egy kérdésnek, mert őket is foglalkoztatja a dolog, a setétlelkű, mondhatnám b.tlan emberek nem a kérdésre válaszolnak, hanem úgy csapnak le a kérdezőre, mint a piaci légy, kioktatják, alázzák, fölényeskednek, és sorra lepontoznak mindenkit. De van, akinek ez a feszültség kiengedésének egy lehetősége, mert egyébként felrobbannának. Bocs. az off.ért, de valóban vannak ilyen fölényes hozzászólások. Az ilyenek úgy jöttek elő a világra, hogy minden tudás a kisujjukban volt. Biztos a gyerekeiket is ilyen stílusban okítják.
2012. jún. 1. 16:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam nyers krumplival is csinálni,ilyenkor alufóliával lefedem a tepsit és úgy sütöm egy darabig,majd fólia le és készre sütöm.

Amikor főtt krumpliból csinálom,akkor először is héjában főzöm meg a burgonyát,de csak félkészre.Amikor kihűlt felszeletelem és a többi hozzávalóval együtt beteszem sülni,ilyenkor nem teszek rá alufóliát.

2012. jún. 2. 10:15
 25/31 A kérdező kommentje:
Na,köszönöm,látod "kedves" 81%os,ilyen tapasztalatokra voltam kiváncsi,ha már voltam olyat szétszórt hogy előre meghámoztam a kruMplit...
2012. jún. 2. 14:33
 26/31 anonim ***** válasza:
:)))))
2012. jún. 2. 14:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Na most meg az m betűdnél romlik el a caps lock? Mi a fene...
2012. jún. 2. 14:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja és remélem szállóige lesz gyik-en a nagy m betűs krumpli xD
2012. jún. 2. 14:42
 29/31 anonim ***** válasza:
Itt valaki kioktatta, hogy a krumpli = kruMpli, azóta én is így írom. És valóban sokkal jobban esik így még az egyszerű sültkruMpli is. :))))
2012. jún. 2. 14:49
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
ez tök jó ha ezentúl le kell hogy írjam tuti így írom nagyM el és csak a beavatottak tudják.
2012. jún. 2. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!