Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg kell főzni a kruplit...

Meg kell főzni a kruplit mielőtt a rakott kruplit összeállitom?

Figyelt kérdés
Nembaj ha mar meghamozttam?
2012. jún. 1. 11:04
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Semmi baja a helyesirásomnak, a klavimnak van baja mert néhány gomb alig működik rajta,és hiaba ütöm le a billentyűt,nem reagál rá...pluszban siettem is,és nem volt időm visszaolvasni,mert a két kicsitől a kruMplit alig tudtam megpucolni,annyit nyüzsögtek...
2012. jún. 1. 12:38
 12/31 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha helyesirási tanácsokat jöttél osztogatni nem tudom mit keresel a sütés-főzés témakörben...pffffffff
2012. jún. 1. 12:41
 13/31 anonim ***** válasza:
Lédús a sok tejfeltől és az olajtól lesz:) Én inkább azt ajánlanám, hogy lassan süsd, legyen ideje párolódni, s a végén adnék neki egy magasabb fokozatot. De ha mindent bele tettél, jó lesz az, csak nem klasszikus rakott krumpli, hanem egytálétel krumpliból:)
2012. jún. 1. 12:41
 14/31 anonim ***** válasza:
6%
Én se tudom, hogy te mit keresel ebben a kategóriában, ha még ennyit se tudsz, hogy meg kell-e előtte főzni a krumplit... Én már kb 10 évesen tudtam. Ja és tudom használni a google-t is ráadásul, ahol fél perc alatt találhattál volna rakott krumpli receptet és megtudod a kellő információt.
2012. jún. 1. 12:43
 15/31 A kérdező kommentje:
Te idiota vagy komolyan mondom....nyilvan egy ilyen tanácskérős oldalon a sütés-főzés témakör azért jön létre hogy tanácsot kérhessenek a főzésben bizonytalankodók...Mire lenne jó az egész ha csak olyanok járnának ide aki mindent tud a főzésről?Látom nagyon unatkozol,vagy rég volt szex,menj vegyél be valamit,vagy keress valakit magadnak...
2012. jún. 1. 12:46
 16/31 A kérdező kommentje:
Amógy meg van aki nem főzi meg előtte....megpuhul a sütőben is....
2012. jún. 1. 12:48
 17/31 A kérdező kommentje:

Én nem értem egyeseket miért zavar hogy egy kérdezgetős oldalon kérdések vannak?? :-)) Hűűű,micsoda meglepetés...

Egyébként megneztem a googlet,ahol le is irták a standard "főzd meg a kruMplit"...receptet,de az érdekelt szokta e valaki másképp csinálni ha már egyszer véletlenül megpucoltam a kruMplit.Lenne egy javaslatom,kösd le magad mással ha ennyire kiakaszt hogy egy "amit máshol nem mertél,itt megkérdezheted"szlogenű oldalon kérdések vannak.Mondjuk kössél,vagy fuss,oldja a feszültséget.

2012. jún. 1. 13:01
 18/31 anonim ***** válasza:
7%
A futás tényleg jó dolog, szoktam is. Nem a kérdések a zavaróak, hanem az olyanok, amiket mindenki maga megkereshetne fele annyi idő alatt, mint amennyi egy kérdés kiírása.
2012. jún. 1. 13:07
 19/31 anonim ***** válasza:

jaj ez csak e k.urva rakott krumli!!!!!!

ilyen vita után az életben nem fogod elfelejteni hogy kell. :)

2012. jún. 1. 13:12
 20/31 A kérdező kommentje:
Valószinű....:-P Nem vagyok retardált,de bevallom még soha nem csináltam,mert a férjem ki nem állhatja.
2012. jún. 1. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!