Helyettesíthetem kristálycukorral a porcukrot a piskótatekercsben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 18:27
2/5 anonim válasza:
Igen. Jegyezd meg, hogy ami kevert tészta és ki lesz sütve, abba jó a kristálycukor is, hisz elolvad sütés közben! Porcukor előnye, hogy gyorsabban habosra keverhető. A kristály ugye tovább kell keverni, még kicsit széttöredezik, szétolvad...
Gyúrt édes tésztákba már jobb a porcukor, mert finomabb lesz a tészta és könnyebb nyújtani...
Krémekbe, amelyek már nem lesznek tovább főzve, oda pedig csak porcukor javasolt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 31. 19:11
4/5 anonim válasza:
Ha van otthon elektromos kávédarálód, vagy bármilyen darálód/aprítód, akkor abban tudsz kristálycukorból porcukrot előállítani.
5/5 anonim válasza:
A kristálycukor lényege hogy a szemcsék segítik a habosítást. És elolvad így is úgy is sütés közben, nem kell addig verni de az eredmény jobb és könnyedebb állag lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!