Hogy kell sütni füstölt parasztsonkából vágott 1 cm vastag szeletet, hogy ne száradjon ki, és mennyi ideig?
Figyelt kérdés
Az enyém sós lett és mint a csizmatalpa, olyan kemény.2012. máj. 28. 13:46
1/3 anonim válasza:
Előbb főzd meg a kiáztatott sonkát, és fedő alatt süsd.
2/3 anonim válasza:
Sütés előtt jól ki kell áztatni a sótól. Utána nagyon kevés zsíron csak addig sütni,míg mindkét oldala kérget kap és a szalonna üveges lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ki fogom mind a kettőt próbálni. Valaki még a 24 órás tejben áztatást is mondta. Hmmmmm?
2012. máj. 29. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!