Hogy hívják azt a habot, amit ablakbeépítéshez használnak? És hogy lehet megoldani, hogy ne száradjon be a flakon?
Figyelt kérdés
A fal és az ablak közé képződött ebből a flakonból ilyen szivacsszerű anyag.
Régen láttam már, azóta ki is dobtuk. Arra emlékszem, hogy félig volt csak elhasználva egy flakon, és a többit amit benne hagytak a szakemberek, azt nem tudtuk már kinyomni belőle.
Most látok réseket, lyukakat itt-ott, ahova mást, gipszet, vagy ilyesmit nem tudnék belenyomni, de mégis jó lenne betömni. és ez az anyag tökéletes lenne.
Hogy hívják, mennyire drága, és van-e olyan változata, amit nem muszáj egy alkalommal felhasználni?
2012. máj. 21. 18:15
1/3 anonim válasza:
Poliuretán-hab, vagy röviden Purhab. Ha te nyomod ki, akkor javaslom hogy olyat vegyél ami nem hízik! Előtte/utána spriccelj egy kis vizet! Vegyél kisebb kiszerelést, mert használat után ígyis-úgyis beszárad.
2/3 A kérdező kommentje:
SZóval így is, úgy is? Biztos ez? Semmi megoldás nincs rá?
Akkor kénytelen leszek összeírni, hogy mit kell kiigazítani, hogy addig nyomjam amíg van. De miért szárad be?
2012. máj. 21. 22:44
3/3 anonim válasza:
Azért szárad be az a kis mennyiség is, ami a flakon tetején lévő rövid kis csőben van, mert a környezet páratartalmával érintkezik, és kikeményedik. A használati utasításban is le van ez írva. Én azt csináltam egyszer, hogy a munka befejeztével egy nedves gyufaszálat nyomtam a csőbe ütközésig, persze nem a méreg felével. A nedves gyufára rákeményedett az a kevés pur-hab, amit aztán 2 hét múlva, a másik végénél fogva, mint egy dugót kihúztam, és felrázás után normálisan jött belőle a hab. Egyébként most már lehet kapni pur-hab eltávolítót. Régebben csak a még friss pur-hab eltávolítására, de a közelmúltban jelent meg a kikeményedett pur-hab eltávolító, csak elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!