Milyen trükkel készítitek el a natúr csirkét, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
Most pároltam, de jelenleg alig birok nyelvi, annyira száraz... :(2012. máj. 3. 12:02
1/5 anonim válasza:
Ha rizsköretet készítek hozzá, és vagy fokhagymás-tejfölös mártással, vagy gomba-mártással együtt tálalom.
Vagy készítek egy lecsó-alapot, amibe a husit visszarakva, egy kicsit összerotyogtatom. Nem lesz annyira fujtós.
2/5 anonim válasza:
Úgy kezdem sütni hogy mindkét oldalát hirtelen nagyobb lángon lepirítom, majd kisebb tűzön fedő alatt sütöm tovább, és egy kis húslevest (lehet kockából is) teszek alá. Garantáltan omlós, szaftos marad.
3/5 anonim válasza:
Alufóliába tekerem, és úgy sütöm meg.
Bár csak az egész csirkét szoktam úgy, mert a combot vagy szárnyat azt szárazan, ropogósan szeretem.
Egész csirkét viszont legtöbbször bekenek olajos alapú ízesítővel, és légmentesen lezárom alufóliával, beleteszem tepsibe, és sütöm. Átpuhul és benne marad a nedvesség is. Ezután kicsit szoktam fólia nélkül is sütni, hgoy megpiruljon.
4/5 anonim válasza:
Én fedő alatt, serpenyőben zöldségekkel vajon párolom és nekem nem szárad ki. Ilyenkor nagyon vékony szeletekre/csíkokra vágom, így gyorsan elkészűl.
5/5 anonim válasza:
Befűszerezem és sütőzacskóban sütöm. Se olaj, se semmi nem kell alá, különösebben odafigyelni se kell rá, saját levében megsül, és nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!