soha nem szedem le, letisztul a hab, ha hagyod. az tiszta protein,hülyeség kiadobni.
2012. máj. 27. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
Ha nem szeded le, akkor viszont le kell szűrni, ha tiszta,átlátszó húslevest akarsz tálalni.
Itt nagyon megoszlanak a vélemények "habozni, vagy nem habozni" kérdésben..:)
A magam részéről habozva, de lehabozom:))
2012. máj. 27. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
első vagyok,nem szűröm, csak óvatosan öntöm ki a tálba a lábasból. Teljesen tiszta a leves.
2012. máj. 27. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
És akkor az a "drága" kicsapódott protein a lábas alján marad. seckoedno szűrni, vagy óvatosan leönteni:)
2012. máj. 27. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
főzés közben le kell szedni a habot, és végül az egészet le kell szűrni. és a habra nem mondanám h tiszta protein, inkább csak a kifőtt vér stb. csak gusztustalan, zavaros lesz a leves, ha nem szűröd.
2012. máj. 27. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
én vagyok aki nem habozza le és bizony a habból még egy csomó iz és protein visszafő a levesbe. és ami a lábas alján van 1-2 deci, az megy a fagyasztóba és a következő zöldséglevesbe. Csodás ízt ad neki és ott eloszlok teljesen
2012. máj. 27. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 anonim válasza:
a fehérje nem fő csak úgy vissza...ez mese habbal:))
a leszűrt megmaradt csont,-és húslé megmentésével egyetértek.felöntőlének kiválóan alkalmas.
2012. máj. 27. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
8/14 anonim válasza:
Soha nem szedem le a habot. Takaréklángon kell főzni, csak "gyöngyözzön", kell bele egy egész hagyma, és szép aranysárga lesz.
A hűtőbe rakás előtt kell leszűrni -kiszedni a zöldséget-, hogy ne savanyodjon.
2012. máj. 27. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
Alaposan meg kell msni a húst és csontot mielőtt felteszed főni és nem lesz sok hab. Ugyanakkor a leves zavarossága nem a habtól függ. Lassan kell főzni, ahogy előttem jól írták. Épp csak gyöngyöznie szabad. Akár 4-5 órát is.
2012. máj. 29. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 anonim válasza:
Habozás párti vagyok, egyszerűen gusztustalan rajta az a szürke hab. így is ízes, ha mindent raksz bele ami kell. szűröm is, mert könnyebb szedni belőle hűtés után, szebb, és a tésztát is a leszűrt levesben szoktuk megfőzni, nem külön, így az sem lesz ízetlen.
Amúgy a leves nem a hagymától lesz sárga, hanem a sárgarépától. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!