Hogyan kell resztelt májat készíteni és milyen köret illik hozzá?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 16:06
1/3 anonim válasza:
ez a saját receptem:a májat vékony csíkokra vágom.felkarikázok sok vöröshagymát,olaj,ráteszem a májat.együtt kezdem ek dinsztelni.sok majoránnát teszek rá,őrölt borsot ízlés szerint,pici vegetát.sózni csak akkor szoktam mikor már kizártam a gázt.a máj fél óra alatt megfő,fedő alatt.én hagymás tört krumplit szoktam mellé csinálni:sok hagymát kockára vágok,megdinsztelem olajon ráöntöm a összetört krumplira,sóval,borssal ízesítem.nálunk ez nagyon bejött!!!
2/3 anonim válasza:
Szia! Én úgy készítem, mint a pörköltet. Olajon finomra vágott hagymát dinsztelek, ráteszem a csíkokra vágott májat, só, bors, pirospaprika, és fedő alatt (kevés vízzel ha szükséges) puhára párolom. Főtt krumplival, vagy hagymás törtkrumplival szoktam, de utoljára tésztával ettük, és úgy is finom volt.
3/3 anonim válasza:
Az első válaszadóval annyiban értek egyet nagyon, hogy sózni a májat akkor szabad, ha már szinte kész van! egyébként szerintem mindkét válasz tökéletes, bátran csináld meg a leírtak szerint!
hajrááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!