Vacsira zabkását készítek, sósan. Milyen fűszereket tegyek bele?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 16:51
1/3 anonim válasza:
sósan??? meg tudod enni sósan???
Én mindig egy kevés mazsolát teszek bele,mert sósan nem bírom megenni
2/3 anonim válasza:
só,bors,fehér bors,köménymag,fokhagyma - ezekkel mind el tudom képzelni. de azért tegyél bele egy kis zöldhagymát és sonkakockát is,akkor tuti nem lesz rossz :D
3/3 anonim válasza:
szerintem készíts egy adag proteinturmixot, öntsd rá 10deka zabpehelyre, hagyd állni 5-10 percet, és kész a tökéletes kaja. minőségi szénhidráttal, minőségi fehérjével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!