Főzés, gyors kérdés, milyen fűszereket használjak?
Van itthon 40 deka darált hús, megpirítom, 3 szál sárgarépát feldaraboltam, hozzáadom, 1 leveskockát még emellé meg olyan 4 deci vizet. A vége felé tojást szándékozok ráütni, szerintetek milyen fűszert tegyek még bele? Majorannát? Oregánót? Pirospaprikát?
Az egész sima rizshez lesz. Vagy esetleg szója szósz a végén rá?
én majorannát és egy kis pirospaprikát tennék bele, esetleg még egy kis őrölt kömyényt. így magyaros lesz a kajád, de az oreganó elviszi más ízvilág felé, a szója meg pláne.
én maradnék a hagyományosnál... de ez az én ízlésem:)
persze, ha szereted az olaszos ízeket, akkor mehet az oregano, de paradicsompüré is kellene hozzá.olyan bolgnai féle lenne, csak rizzsel.
szójaszószt csak a rizsre öntenék egy keveset, és esetleg még fokhagymát tennék a raguba, meg még egy kis plusz zöldséget roppanósra sütve.
Sem leveskockát,sem szóját nem tennék bele. Nem szeretem a mű vackokat.
Pirospaprika,gyömbér,szerecsendió (ez illik a marhahúshoz). Ha megfőtt lepirítanám,megszórnám egy ki liszttel,és annyi házi tejföllel,vagy főzőtejszínnel higítanám,hogy elég mártása legyen. Így finom lehet hozzá a rizs.
Végül leveskockát, majorannát, pirospaprikát és köményt hasznátam, valamint pirítottam hozzá zöldségeket.
Végeredmény: Magába édes lett, szója szósszal jobb. Lehet, hogy csípős szószt kell rá rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!