Forralt borhoz milyen fűszereket használjak?
Figyelt kérdés
Fehér vagy vörös bort válasszak?2010. okt. 17. 18:52
1/9 anonim válasza:
Mi inkább vörösből szoktuk. Fahéj, szekfüszeg, bors cukor. Nem szabad felforralni, csak majdnem forrásig heviteni. Mi teszünk bele egy kis vizet, mondjuk 8 dcl bor, 2 dcl viz. Van már kész forralt bor füszer keverék, állitólag jó.
2/9 anonim válasza:
Fahéj, szegfűszeg és cukor. Ez a megszokott, de én már ittam pici erős paprikával is. Na attól aztán lehet izzadni.
4/9 anonim válasza:
Pedig döntően fehér borból csinálják.
6/9 anonim válasza:
Felénk MINDIG vörösborból készítik,fehérből soha. Fűszerek : szegfüszeg,fahéj,szegfübors,cukor. 1 liter borhoz 2 dcl vizet kell adni,és a fűszerekkel összeforralni.
7/9 anonim válasza:
Cukor helyett én pl mézet használok.
Valamint narancskarikákat teszek bele. A többit már leírták: egész fahéj, szegfűszeg.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2010. okt. 17. 19:27
9/9 anonim válasza:
Még a vaníliás cukor eszembe jutott, azt is teszek bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!