Rizshez mit használjak köretként?
én nagyon szeretem a főtt rizs salátát - egy tányér főtt rizsbe keverek 1 db kockákra vágott paradicsomot, 1 ek majonézt, 2 ek tejfölt vagy joghurtot, sózom, borsozom
- szerintem nagyon finom és még a diétába is belefér
Diéta?
Barna rízs - tovább tartja fent a jóllakottság érzetét, hasznos rostokat tartalmaz...a fehér csak kalóriadús, megeszed, ennyi..
Kukoricát neeee...a disznót is azzal hízlalják..
Lecsós rizset nyugodtan csinálhatsz, de a legjobb husival, hallal, mert kell a fehérje az izmoknak. S így a tudat is meglesz, hogy diétás, ámbár normális, teljes értékű ebédet ettél, nem nyúlkaját.
Borsó, répa megfőzve is jó hozzá. Paradicsomszósz...hírtelen ennyi jutott eszembe..
Én is diétázom, de pl. pont a köretet hagyom el. Tehát megeszem a husit, de zöldség körettel (uborka, paradicsom, saláta). Szeretem a főtt burgonyát is, de ilyenkor magában eszem, hús nélkül, pürnének. Imádom, egész nap elnyalogatnám:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!