Rendes főzött kávét vagy instant kávéport használjak ehez a tortakrémhez?
Szóval főzős vanillia pudingból szeretném csinálni a krémet, ahogy rá van írva hogy csak 4dltej+ vaj+ tojássárgája.
Ezt szeretném kávéval ízesíteni, csak azt nem tudom hogy amikor főzöm keverjek bele 1-2 kávés aná instant kávé port, vagy a tej egy részét (nem tudom talán fél dl vagy nem tudom menyit kéne) helyettesítsem rendes főzött kávéval?
vagy vagy, mindkét megoldás jó
én mindig csinálok egy tömény instat "koncentrátumot", azaz kevés forró vízben jó sok port oldok fel és ezzel ízesítem a krémet, a főzött kávét nem pazarlom, úgy se érezni a különbséget, azt inkább megiszom :)
Köszi neked is.
És ha nem koncentrátumot csinálok hanem a tejbe amibe főzöm a pudingot, közvetlenül teszem bele az instant kávé port, az úgy nem jó?
Tortába lenne.
Köszi végül úgy csináltam hogy a 4dl tejből csináltam egy erősebb kávét instant kávéból, és abba főztem meg a pudingot.
Finom lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!