Davidoff limitált colombian kávét kostólta már valaki a főzőset, és az instant? Milyen?
Szia!
Nemrég cuppantam rá a Davidoff instant kávéra, és nagyon ízlik. A Timort nem kóstoltam, de sok jót hallottam róla, mondják nagyon finom volt.
Az idei limitált ízt sem ittam még, megjelent már a boltokban? Ahol a többi fajtát árulják, ott ezt is fogják? Te láttad már, ez az ugye? [link]
De jó a link, csak katt a limited selection-ra!:)
Biztosan nehéz lesz megállni, hogy ne bontsátok fel. Magamat ismerve, én nem bírnám ki, nem várnák vele karácsonyig.:)) Nekem is be kell szerezni egy-kettőt belőle. Bár vidéki vagyok, valahol csak kapok.
Egyébként év közben melyiket fogyasztjátok a Davidoff-ok közül, melyik ízlik leginkább?
Ha vidéki,vagy probáld meg a Vaterát tavaly a Timort mi is ott rendeltük,mert nem kaptunk..
Lehet,hogy talász. Elvileg itthon a Chibo szállitja be de tölük nem lehet rendelni,és a kávézojukban sincs..
Ok, köszi a segítséget, valahogy beszerzem. Bocs, hogy elhalmozlak kérdésekkel, de lenne még egy.
Ti akik fogyasztjátok mindkettőt,(instant, főzött) nagy a különbség ízben? Olyan sokan szidják az instant kávét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!