Nem nevetséges, hogy már a panír is "instant"?
Az olajban és "ropogós fortélyban" megforgatós reklámra gondolok. Feleannyi árból, műanyagmentes panírt is lehet csinálni (bármilyen fűszerrel / szezámmaggal stb.) pillanatok alatt és ugyanígy el lehet készíteni a sütőben.
Erre tényleg igény van?
A jelek szerint igen.
Igény- pontosabban kereslet- arra lehet, amit gyártanak. A profit a lényeg, minden áron.
Üdv!
Az a nevetséges, hogy IGÉNY van erre az instant panírra, valaki képes levenni a polcról és kifizetni!!
Én már a sütőzacskó-fűszerkeverék, "úgy mondom, hogy omlósz" után feladtam a harcot.
Annyit értek el vele, hogy a sok sötét megy a boltba megvenni, mert reklámozzák... két éve még kutyaeledelnek vitték 120 ft-ért a csirkeszárnyat, most 800 ft, a csirkecomb meg akciósan 600, a csirkemell szintén 800.
Ha behozzák a zacskós pacalpörköltet, az is divatba jön, fogadjunk.
Az emberek buták. Ha nem lenne reklám, pont olyan jó lenne vizet inni, mint színtiszta, vegyszeres, savas .... kólát.
Hát előtted valaki valami Knorr refinériával kapcsolatban kérdezett. Oda is leírtam, hogy finomak ezek a kaják, de büdösek, kijönnek belőlem. Ha lehet kerülöm őket.
Igazad van, hogy nevetséges, hogy már a panír is mű. DE! A környékünkön lévő kisebb nagyobb áruházakban nem lehet kapni, mert elkapkodják ha meglátják. Na ezzel elárultam, magam... Igen valamiért kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet. Tudom, biztos vagyok benne, hogy egy alkalom lesz az egész, de akkor is hajt a kíváncsiság.
De az... főiskolás vagyok és a barátnőim imádják a zacskós és üveges kajákat.. komoly feladat és elfoglaltság: a főznöm kell a pasimra..kérdezem én : mit? lényegtelen mi a válasz de mindig valami zacskós az alapja...Egyszerűen agyhúgykövet kapok tőle.
Épp ma néztem meg egy videót,az egyik kérdés az volt : Mi kell a panírhoz? Nagyon sokan nem tudták a választ.Ezek után kevésbé fogok csodálkozni az instant paníron.
Na meg persze az előttem szólónak igaza van, a kíváncsiság nagy úr.Már csak azért is megveszik sokan.
Amúgy szerintem az instant palacsintapor is szánalmas...
Én nem zárkóznék el teljesen ezektől a "mű" kajáktól. Szerintem arra például tökéletesen jók, hogy megkedveltessék az emberrel a főzést. Mikor párommal összeköltöztünk hetente legalább egyszer bolognai spagetti volt üveges szósszal, zacskós leves és társai, mert egyszerűen és gyorsan meg tudtuk csinálni, nem nagyon volt rajta mit elrontani. Nyilván jó esetben később az embernek lesz rá igénye, illetve hajtja a kíváncsiság is, hogy megpróbáljon más, saját, jobb dolgokat csinálni. Néha visszagondolva, a hideg is kiráz, a löncskonzerves, bolognaiszószos spagettitől, de valahonnan el kellett indulni. Ma már mindketten rájöttünk, hogy a főzés öröm és kihívás.
A második válaszadótól viszont megkérdezném, hogy hol lehet 800-ért csirkemellet venni? Nálunk 1400, akciósan 1200. A csirkeszárny pedig mindig is favorit volt a családban, ártól függetlenül.
14:31 es válaszoló vagyok.
Pontosan igaza van az előttem szólónak. Ez is hatalmas érv mellettük. Nincs rajta mit elrontani, kezd háziasszonynak hatalmas élményt nyújt az, hogy egy komplett menüt összedob és sikere van vele. Egy idő után úgyis eljut arra a szintre, hogy ezt meg lehet csinálni porok és egy műdolgok nélkül is. Megcsömörlik tőlük a szervezete. De a létra legalsó fokain átsegítenek.
A paníros dolog már nekem is sok.
De mi a baj pl a fűszeres - sütőzacskós dologgal? Szerintem nagyon finomak a fűszerek, én 15 évesen biztos nem tudnék ilyet megcsinálni egy délelőtt alatt, amikor épp én főzök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!