Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem nevetséges, hogy már a...

Nem nevetséges, hogy már a panír is "instant"?

Figyelt kérdés

Az olajban és "ropogós fortélyban" megforgatós reklámra gondolok. Feleannyi árból, műanyagmentes panírt is lehet csinálni (bármilyen fűszerrel / szezámmaggal stb.) pillanatok alatt és ugyanígy el lehet készíteni a sütőben.

Erre tényleg igény van?

2011. máj. 17. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igazad van, nem értem ezeket a "villámgyors" izéket. Nálam ami legjobban kiakasztó volt, az a burgonyapüré por. Hát már az is nehéz megcsinálni? Jézus... megfőzöm, összenyomom, só, vaj vagy margarin és kis tej. Hű de komplikált! :D

Amúgy a lánynak üzenem, ha csak sütőzacsit vesz, vagy azt se, és vesz különféle fűszereket, majorannát, kakukkfüvet, rozmaringot, orgeno, stb stb... úgy fűszerezi a csirkét ahogy akarja... csak bedobja egy tepsibe, beszórja, befóliázza, mikor puha lekapja, megpirítja és kész, ez se nehéz.

Nem nagyon veszek mű dolgokat. Múltkor a tepsis burgonyát próbáltam ki, az nem volt rossz, de magam is tudnék ilyet por nélkül. Vegeta, leveskocka és 1-2 féle sülthús fűszersóm van, de más mű izém nincs is. :)

2011. máj. 17. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezektől biztosan nem kapunk fertőzést... lassan a saját székletmintánk is egy üvegcse műsz*r lesz.

Az ÁNTSZ. nem vírusokra, bactériumokra fog tesztelni, hanem műagyagokra:))

2011. máj. 17. 16:40
 13/16 Tinker Bell ***** válasza:

Ez még hagyján! Én a pörköltalapon vagyok kihalva! Nehogy már ne tudjon valaki összehozni egy pörkölt alapot!!!

De hidd el, hogy nem csinálnák, ha nem volna rá kereslet.

2011. máj. 17. 18:45
 14/16 doboszoli ***** válasza:

Olyan mint a guminő.

hasonló az érzés, de mégis maradok a hagyományosnál..

Megjegyzem, Vegeta féléket sem használok.

2011. máj. 17. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Szóval már próbáltad XDD.hogy mik ki nem derülnek főzés közben...:DDD
2011. máj. 18. 05:43
 16/16 doboszoli ***** válasza:
Csúf, gonosz Hókuszpók!!!
2011. máj. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!