Panírozott tejbegrízt, túróval?
Én már ettem ilyet, és egész jó volt.
Köszi a túrós tippet, kipróbálom.
És bocsi hogy offolok:)
köszönöm a segítséget :)
Hát a recept,én máshogy csinálom mint ahogy neten fent van :) sokat szoktam,tehát 1 liter hideg tejbe beleteszek 14evőkanálnyi grízt,és egy 5evőkanálnyi cukrot,1csomag vaníliás cukrot,ezt kevergetem folyamatosan és elkezdem főzni,főzés közben is folyamatosan kevergetni kell,le ne égjen. amikor már nehézkessé válik a keverés,ki szedem egy tepsibe,megvárom amíg kihűl.Ezek után felkockázom,és bepanírozom,(liszt tojás zsemlemorzsa).a margarint felhevítek és abba kisütöm,épp hogy megkapja kicsit,nem kell átsütni :)(és ne hideg margarinba tegyük,mert megszívja magát)és én a margarinba szoktam picit mézet is tenni ,hogy édesebb legyen,de ezzel vigyázni kell,hamar leéghet :) a tálalás sok féleképpen lehet,porcukorral,kakaóporral,nutellával amit kicsit megolvasztok,lekvárral,pudinggal :) nagyon finom szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!