Rántott csirkemáj? Minden esetben így "pukkadozik"? Vagy én csináltam valamit rosszul?
Figyelt kérdés
még mikor kezdő szakács voltam, akkor készítettem rántott csirkemájat, de össze vissza égtem, mert annyira fröcskölt, pukkadozott a forró olajban. nem tudom, hogy akkor esetleg valamit rosszul csináltam, vagy ez ilyen.2012. máj. 18. 14:56
11/11 anonim válasza:
én is sütőt javaslam, rántott húst is ott csinálom már, nagyon finom.
de egyébként tényleg kétszer forgasd, hogy jol ellepje a panír, valamint NE szúrj bele még villát sem, panirozásnál sem. igy nem fog durrogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!