Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirkemáj? Minden...

Rántott csirkemáj? Minden esetben így "pukkadozik"? Vagy én csináltam valamit rosszul?

Figyelt kérdés
még mikor kezdő szakács voltam, akkor készítettem rántott csirkemájat, de össze vissza égtem, mert annyira fröcskölt, pukkadozott a forró olajban. nem tudom, hogy akkor esetleg valamit rosszul csináltam, vagy ez ilyen.

2012. máj. 18. 14:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én is sütőt javaslam, rántott húst is ott csinálom már, nagyon finom.


de egyébként tényleg kétszer forgasd, hogy jol ellepje a panír, valamint NE szúrj bele még villát sem, panirozásnál sem. igy nem fog durrogni.

2012. máj. 24. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!