Csirkemáj + mustár milyen lehet?
A kenőmájasos, májkrémes kenyeret nagyon szeretem mustárral, szerintem nagyon jól egyensúlyozza a máj édességét a mustár savanykássága.
Ma valami hagymás csirkemáj szerű kaját csinálok ebédre, és arra gondoltam, hogy milyen lenne a végén egy kis mustárral is összepirítanám.
Vélemények?
Nem szeretném elrontani, ha valaki esetleg próbált már hasonlót, érdekelne a véleménye! :)
Finom a csirkemáj mustárral. Küldök egy receptet, én már elkészítettem, nagyon finom és egyszerű:
én is szoktam hagymás mustáros májat készíteni. amikor a hagymás szafton megpuhult a máj, leszórom két kanál liszttel, majd hidegvízzel átforgatom, hogy egyenletes legyen a szósz.ekkor teszek bele mustárt, borsot, és egy kis tejföllel szaporítom.
nagyon finom pikáns , sűrű szaftja lesz, bármilyen körettel tökéletes.
Szerintem is összepasszolnak, bár én nem keverném bele, hanem a klasszikus hagymás-majoránnás-borsos májhoz adnék fel egy jó csípős mustárt, "mártogatónak".
Szoktam kapni a tótoktól valami Horcika nevűt, jó ütős anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!