Tegnap kibontottam egy májkrémet, és öszekevertem margarinnal mert nagyon kemény volt. Azóta is hűtőben van ehetek ma még belőle? Terhes vagyok
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 15:04
1/7 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem a májkrémes dobozban volt eddig tárolva.
Ha az eredeti dobozban hagytad, akkor dobd ki, különben pedig nyugodtan eheted. Jó étvágyat neked is és a babának is.!
2/7 A kérdező kommentje:
nem,tányérba raktam és egy másik tányérral boritottam be
2012. máj. 17. 15:27
3/7 anonim válasza:
Ha nincs semmi mellék-illata, no meg az állagán sem látsz olyan kivetni-valót, akkor én ennék. De ha úgy érzed, hogy már nem biztonságos, akkor ne egyél belőle, mert az azt jelenti, hogy a gyomrod fog tiltakozni ellene. Nem vagyunk egyformák.
4/7 A kérdező kommentje:
igazából a baba miatt vacillálok
2012. máj. 17. 15:31
5/7 A kérdező kommentje:
asszem kihagyom,ki tudja..
2012. máj. 17. 15:31
6/7 doboszoli válasza:
Ha terhes vagy, igen.
Másképp meg se próbáld!DD)
Nyugodtan edd meg! Hidd el, ha valaki, akkor én hisztis vagyok az állott/romlott ételre.
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted.Én szoktam úgy szendvicskrémet csinálni,hogy 3 doboz májkrém (azt hiszem Globuszos),2 főtt tojás,margarin v. vaj,só,mustár-ezt az egészet összekeverem,a tojást előtte jól összetöröm villával.Beleteszem egy zárható műanyag dobozba és be a hűtőbe.A legjobb,ha csak másnap eszel belőle,de nálunk nagy mennyiséget kell csinálni ahoz,hogy maradjon akkorra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!