Hogyan tudok szép formájú kenyeret sütni?
Figyelt kérdés
Szeretek kenyeret sütni itthon, hagyományos módon. Kézzel dagasztva, sütőben sütve. A problémám annyi, hogy nem szép kerek formájú a kenyér és nem magas, hanem "szétfolyik" kelés közben a sütőlemezen. Gondoltam arra, hogy tortaformába, vagy gyümölcskenyér formába teszem, de nem akarom, hogy beleégjen. Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, ossza meg velem.2012. máj. 17. 14:42
1/8 anonim válasza:
En formaban sutom es soha nem eg bele. Bekenem olajjal az aljat es az oldalat es mikor kesz szepen kicsuszik belole a kenyer.
2/8 anonim válasza:
Jénai tálban is szépre megsül :)
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Milyen formában és miből van?
Szerintem a jénais megoldást is kipróbálom :)
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 17. 15:19
4/8 anonim válasza:
Püspökkenyér forma tökéletes hozzá, ki kell olajozni
5/8 anonim válasza:
En puspokkenyer format hasznalok, de attol ugye nem lesz kerek, szoval szerintem akar a tortaforma is megteszi. En nekem amugy az a szokasos van, fembol vagy mibol. Jenait meg nem probaltam, de az is jo otletnek tunik.
6/8 A kérdező kommentje:
A püspökkenyér forma az a téglalap alakú szögletes forma?
2012. máj. 29. 20:00
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt is kipróbálom, köszönöm a válaszokat! :)
2012. máj. 29. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!