Az miért lehet, hogy a pirított zsemlemorzsám nem szép morzsás, hanem olyan, mint a homok, homokszemek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 13:24
1/5 anonim válasza:
Vagy valami finomított változatot vettél, vagy korábban már (mint ahogy én is szoktam) használat után átszitáltad, és úgy raktad el. Olyankor csak az apróbb szemek maradnak meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nincs szitám. :( akármelyik félét veszem, mindig ilyen lesz...:( lehet, hogy a technológiám nem jó :(
2012. máj. 17. 14:01
4/5 anonim válasza:
pici vizet tegyél hozzá, hogy meg tudjon dagadni.
ajánlom a Aldis 1 kilós morzsát, nagyobb szemcséjű, de nagyon jó minőségű. 250 ft egy kiló, kemény kartondobozban van.
némely másik , olyan mint a púder, azokat én sem veszem már.
5/5 anonim válasza:
Inkább az szokott lenni, hogy túl nagy morzsák vannak benne, én pl. ezért szoktam átszitálni. Az is lehet, hogy rázogattad, akkor a nagy szemek felkerültek a felszínére, korábban ezt a részét használtad el, és mostanra csak a nagyon kis szemű, szinte poros maradt. Nem tudom, mire akarod használni, túlzottan zavaró, hogy ilyen homokszerű ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!