Hogyan süssem a tortát, hogy szep formája legyen, ne legyen pupos?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 08:36
1/3 anonim válasza:
"Ha a piskóta teteje sülés közben kicsit felpúposodik vagy kicsit megreped, könnyen "kijavíthatod" ezt a szépséghibát, ha a megsült piskótát még melegen megfordítod, és megfordítva hűtöd ki. Így a szép sima alja lesz a kész torta teteje."
2/3 anonim válasza:
Én a nyers tésztát úgy öntöm a formába, hogy kicsit felhúzom a szélét körben a tortakarimára, a közepe ekkor kicsit homorú. Sütés közben kiegyenlítődik.
Az előző válasz is jó, én annyit tennék hozzá, hogy én mindig így fejjel lefelé töltöm be a tortát, így a teteje, biztosan sima lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat!
2012. ápr. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!