Szerintetek hogyan süssem meg?
Figyelt kérdés
Szombaton juhtúróval, és sonkával töltött karajt főzök majd, sajtszósszal, és petrezselymes krumplival. De a karajt rántsam, vagy inkább natúr (vajban) süssem meg?2012. márc. 8. 19:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem panírozd be, jó vékonyra klopfold a szeleteket, hogy átsüljön.Én kétszer is bepaníroznám, hogy a juhtúró ne folyjon ki.Nem illene hozzá inkább sült krumpli? A petrezselymes krumpli elég karakteres, én ahhoz nem tudom elképzelni a sajtszószt. Persze, ha éhes lennék...De most vacsiztam:)
2/3 A kérdező kommentje:
:) Ettünk már petrezselymes krumplit sajtszósszal, és nagyon finom! :) Akkor maradok a panírozásnál,én is inkább afelé hajlottam.
2012. márc. 8. 20:50
3/3 anonim válasza:
finom lesz petrezselymes krumplival, de szerintem a sajtszószt, valami natúr sajtból csináld pl trappista.
a hús töltéssel arra vigyázz, hogy mind a juhtúró, mind a sonka sós lehet, tehát több sót ne használj a panírozáshoz, sőt, ha a sonka is valóban sós a húst se sózd ben.
a dupla panír jó ötlet.
a rántottat ajánlom mindenképpen, mert a vajban sütés
"előre nem látható " problámákat okozhat. magyarul a vaj gyorsan ég, a karaj lassan sül, pláne töltve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!