Kacsacombot hogy kell sütni?
Figyelt kérdés
Csak berakom a tepsibe, és be a sütőbe? Vagy meg kell kenni valamivel?2012. máj. 15. 14:00
1/4 anonim válasza:
Sózni szoktam és majorannával bedörzsölni, a tepsibe vizet teszek, erre a combot, alufóliával lefedem, elő is lehet sütni serpenyőben mindkét oldalát és utána a tepsi. Félidőben forgasd meg.
2/4 anonim válasza:
Én csak sózni szoktam. Mivel csak a combját sütöd meg, nem ártana pár evőkanál zsír rá, attól függ mennyi combot sütsz. Mehet rá 2-3 dl víz, majd a tepsi tetejét rárakod, ha nincs akkor alufóliát. Egy óra múlva kiveszed meglesed, villával megnézed, hogy mennyire puha. Fordítsd meg, majd süsd még, ha nem teljesen puha. Fél óra múlva megint megnézed kb. s, ha már megpuhult teljesen az alufóliát illetve a tetőt leveszed, s mind a két oldalát megpirítod kicsit. Itt kell vigyázni, locsolgatni is lehet pirulás közben, mert hamar kiszáradhat a hús, ha nem figyelünk. Kb. ennyi.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2012. máj. 15. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!