Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell igazán finom kacsaco...

Hogy kell igazán finom kacsacombot sütni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

1. mindig alufóliával vagy a római tálban a fedővel betakarom az első 40-45 percben

2. mindig teszek mellé egy kis vizet

Így először párolódik, és puha lesz, de nem szárad ki - az utolsó 15-20 percben sütöm fedő vagy alufólia nélkül.

Van, aki nem a sütőben süti, hanem csak 1-2 darabot, simán a tűzhelyen, ezt nem tudom, hogy érdemes, mert nálunk mindig 8-10 kacsacomb sül, jobb a sütőben.


A vadkacsát még a sütés előtti 2-3 napban szokták pácolni valami szószban, különben sose puhul meg állítólag, de erről nem tudok részleteket, én csak házikacsát sütök, a vadat nem szeretem.

2011. dec. 15. 03:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt, nekem fényesen bevált:

[link]

2012. máj. 15. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!