Sütőtök krémleves. Finom lehet?
Van itthon egy szép nagy sütőtököm, eredetileg a nyusziknak vettem, de nekik nem ízlik, úgyhogy a nyakamon maradt.
Ha olívaolajon hagymával megpirítom, sózom, borsozom, majd felöntöm, megfőzöm és leturmixolom, végül egy kis tejföllel dúsítom, az jó lehet, vagy nem?
Én pár éves korom óta nem ettem sütőtököt, nem tudom, szeretem-e, vagy hogy egyáltalán milyen az íze.
Kísérletezzek a levessel, vagy van más ötlet?
21L
Ha meghámozod, kóstold meg. Lányaim elrágicsálják, mint a nyers répát. Ha úgy ízlik, akkor levesnek is jó lesz.
De miért nem sütöd meg sütőben? Utána akár levesnek és turmixnak, és akár muffinba is jó még.
a sütötök krém leves finom. Jó amit le irtál, csak tegyél bele pár szem krumplit, mert kicsit vesz el vad tök izböl.
Süriteni pedig tejszínel szoktam.
A sült sütőtök husát bele keverheted muffin tésztába .
vagy egyszerü piskota tésztába kanalanként teszel bele sül és finom.
turmixot is csinálhatsz belőle ,tej kevés füszer .
ahogy írták, nyersen is kóstold meg. ha úgy is édes, csak akkor állj neki bárminek is, mert csalódást fog okozni.
nem tudom milyen, az a zöld nagy kerek, az kevésbé finom, d, a kanadai, vagy más néven hegedűtök nagyon finom szokott lenni, magában, levesnek, sütibe is.
ha migis az a másik fajta, mézzel, cukorral, fűszerekkel
akár finom is lehet a krémlevesed:)
sok sikert!
Imádjuk a sütőtököt-sülve.
Én a levessel egyszer nagyon beégtem.
Attól mondjuk lehet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!