Szeretnék kacsacombot sütni, de a hagyma és fokhagyma TILOS, nekem:- (. Milyen (növényi) tehát nem por fűszereket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Esetleg ha csak a tepsibe karikázok hagymát,az még elmegy,de fokhagyma már nem lehet(bélbeteg vagyok).Szerintem a kacsa választásomnak se örülne az orvosom:-),de mindegy.Olyan fűszerekre gondolok pl: majoranna,petrezselyem,bazsalikom....stb. csak nem tudom melyik illene a kacsához.2010. nov. 8. 12:47
1/10 anonim válasza:
Rozmaringgal nagyon fimon. Mi úgy szoktuk sütni. Ne őrölt rozmaringot vegyél, hanem ha lehet egészet, vagy max. morzsoltat.
2/10 anonim válasza:
Szia!
A mindmegettén nagyon sok van fent. A részletes receptkeresőbe beírod, hogy kacsás kaját keresel, és kizárod a két hozzávalót. Egy csomót ki fog dobni neked.
Jó keresgélést.
www.mindmegette.hu
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket:-).
2010. nov. 8. 13:04
4/10 anonim válasza:
Anyukám csak simán besózza és fólia alatt megsüti, majd megpirítja. Túlfűszerezés nélkül is nagyon finom. A tesóm viszont a sózás mellett betekeri a combokat bacon szalonnával. Na az se semmi, bár a beleidnek nem biztos, hogy jót tenne!
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:-(....hmmmmm,hogy hiányzik a bacon is...
2010. nov. 8. 13:52
6/10 anonim válasza:
Simán a só+bors páros is nagyon finom, de ha még ínyencebb vagy, egy szál rozmaringot is dobj még a hápi mellé a tepsibe, a só-bors-rozmaring trióval igazán mennyei lesz! Sajnállak, mert a kacsasült nálunk párolt lilakáposztával és hagymás törkrumplival dukál, de az most biztosan nem jó neked. A krumplipüré is nagyon finom a kacsa mellé!
Jobbulást és jó étvágyat!
7/10 anonim válasza:
Narancsot ehetsz? Mi annak a levét szoktuk rácsavarni sütés közben, Imádom:) Sőt mártást is szoktunk a szaftból egy kis tejszínnel összekeverve:)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát én nem kedvelem az édeset a sóssal,de azért köszi.
2010. nov. 8. 17:26
9/10 bumbi02 válasza:
belsejébe dugj egy kis rozmaringot, mellé tegyél be sárgarépát meg akkor mellé tegyél be hagymát (ha azt ehetsz),, sóval borssal dörgöld be külsejét aztán irány a sütö:))
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó!Olvasd el mégegyszer fent a kérdésemet,légyszi.
2010. nov. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!