A kínai tésztában kihagyhatatlan hozzávalója a szójaszósz? Nem lehet helyettesíteni mással?
Szeretnék kínai tésztát csinálni, de sajnos nincsen itthon szójaszósz és a boltban is kicsit drágának találtam. Nem lehet vmi mással helyettesíteni?
Nagyon köszönöm a segítséget, még sajnos kezdő szakács vagyok :)
Valószínűleg nem jutunk dűlőre, mert szerintem te vagy végtelenül ostoba. Kijelenteni hogy aki gulyáskrémet vagy piros aranyat használ az nem tud főzni, szerintem nagyon merész, még akkor is ha ez egy anonim oldal.
Ha valaki azt mondja, hogy palóclevest akar készíteni, de túl drága neki az ürühús, akkor azt mondjuk rá, hogy használhat helyette például marhahúst, és senki nem fogja leugatni hogy de a palóclevesbe ürü kell, nem pedig marha! Ezen gondolkodj el egy kicsit. A gasztornómia sosem alkalmazott szoros megkötéseket. Ha neki nincs pénze szójaszószra, akkor nem fog használni szójaszószt. Nem olyan bonyolult a kérdés.
Kicsit magadba szállhatnál és gondolkodhatnál, mielőtt másokat pocskondiázol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!