Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zúza pöri csirkecombbal és...

Zúza pöri csirkecombbal és szárnnyal?

Figyelt kérdés
Kevés a zúza, kb 2szárny, 2comb van. Gondoltam pörit csinálok belőlük. Lehet, hogy finom lesz? :D Előre is köszi a válaszokat! :)
2012. máj. 14. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy finom lesz. Kérdés, hogy ha egyszerre teszed fel főni, akkor a zúza megfő-e akkorra, amikorra a szárny és a comb.

Lehet, hogy két külön edényben tenném fel pörköltnek a zúzát és külön a többit, majd amikor már a zúza is puha, és a szárny + comb is puha, csak akkor önteném és főzném őket össze, hogy teljesen együtt legyenek. Különben vagy szétfő a szárny+comb, vagy fövetlen marad a zúza.

2012. máj. 14. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2012. máj. 14. 15:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is agyaltam. De köszi az ötletet! Így fogom megcsinálni! :)
2012. máj. 14. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Zúzát egy kicsit hamarabb felraknám, félfövésnél meg hozzá raknám a többit.
2012. máj. 14. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen, először én is azt akartam tanácsolni, hogy a szárnyat, combot később tegye bele. Csakhogy akkor azok a húsok nem lesznek (ahogy mondani szoktuk) fehéredésig, vagy zsírjukra pirítva a hagymán. Ez esetben viszont nem olyan ízletes a husi. (Szerintem)
2012. máj. 14. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon finom lesz!
2012. máj. 14. 21:10
 7/9 doboszoli ***** válasza:

Nagyon nem vagyok híve az utólagos hozzáadásnak, amiatt amit egy kedves kommentelő írt, nevezetesen, hogy nem tudod lepörkölni az utólag belerakott darabokat, ebből csak főtt hús lesz. Ehető, de messze nem tökéletes.

Ha egész csirkénél beledobod az egy zúzát, szívet és ez a két falat rágósabb marad, hát marad.

A kérdésre visszatérve, ez esetben külön készíteném, és a kész ételt önteném össze. A hagymát meg lehet sütni egyszerre.

2012. máj. 15. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Tuti fini lesz :)
2012. máj. 15. 09:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Finom lett, el is fogyott! :D Külön csináltam a 2 féle húst majd összerottyantottam.. :)
2012. máj. 16. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!