Non plusz ultra nevü sütit szeretnék készíteni. Csinált már valaki? Hogy sikerült? A habot mennyire keményre kell felverni?
Figyelt kérdés
A linzer tészta már tegnap elkészült. Az itt lévő habcsókos kérdéseket megnéztem, de egyik sem sokat segített.
Igazából bármi ötlet jó amit a sütikék tetejére tehetnék. Általában cukros vizet szoktam, vagy diósat.
2009. jún. 26. 07:52
1/4 anonim válasza:
Ez itt egy nagyon jó recept, esetleg legközelebb kipróbálhatod ezzel a tésztával, a hab miatt pedig pillanatig se aggódj, finom lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Elkészültek. Persze legközelebb jobb lesz. A habhalmok kilseje jó kemény a belseje puha, de finom remélem holnapra jobban kiszárad. Csak azt nem tudom mitől esnek le a halmok a sütiről
2009. jún. 26. 12:53
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy lisztes maradt a tésztád esetleg? Rá kellett volna sülnie.
4/4 A kérdező kommentje:
a macsfalatok. blogos kép szerint kellett volna sülniük? A habot jó keményre vertem mert félve,h nem sikerül az első adag után karácsonyi sütiként díszítettem. A belseje nem keményedett meg mára sem, de finom habcsók ízű
2009. jún. 29. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!