Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Non plusz ultra nevü sütit...

Non plusz ultra nevü sütit szeretnék készíteni. Csinált már valaki? Hogy sikerült? A habot mennyire keményre kell felverni?

Figyelt kérdés

A linzer tészta már tegnap elkészült. Az itt lévő habcsókos kérdéseket megnéztem, de egyik sem sokat segített.

Igazából bármi ötlet jó amit a sütikék tetejére tehetnék. Általában cukros vizet szoktam, vagy diósat.


2009. jún. 26. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Ez itt egy nagyon jó recept, esetleg legközelebb kipróbálhatod ezzel a tésztával, a hab miatt pedig pillanatig se aggódj, finom lesz.

2009. jún. 26. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Elkészültek. Persze legközelebb jobb lesz. A habhalmok kilseje jó kemény a belseje puha, de finom remélem holnapra jobban kiszárad. Csak azt nem tudom mitől esnek le a halmok a sütiről
2009. jún. 26. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy lisztes maradt a tésztád esetleg? Rá kellett volna sülnie.
2009. jún. 26. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

a macsfalatok. blogos kép szerint kellett volna sülniük? A habot jó keményre vertem mert félve,h nem sikerül az első adag után karácsonyi sütiként díszítettem. A belseje nem keményedett meg mára sem, de finom habcsók ízű

2009. jún. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!