Szerintetek hogy kell?
Figyelt kérdés
ezt [link] az oldalast szerintetek mekkora hőfokon kell sütni? légkeveréses sütőnk van. nem vagyok még túl tapasztalt, szóval gondolom tudni kéne, ha nincs szó róla, csak annyi, hogy mennyi ideig kell sütni. szerintetek?2012. máj. 8. 23:39
1/4 anonim válasza:
én úgy szoktam hogy alufóliával 1 órát és utána fólia nélkül még 1 órát kb 20 percenként megfordítva:)
3/4 anonim válasza:
Oldalast csak zsírban szabad sütni,mert csak így lesz jó a pecsenye leve. Olajban nem. Sütés előtt alá kell önteni egy kevés vizet,lefedni alufóliával,és amikor a hús már puha,levenni a fóliát és pirosra sütni.
A sütési idő függ attól,hogy a hús milyen öreg. Átlagosan 1 óra hossza kell neki.
4/4 anonim válasza:
180°-on süsd.Légkeveréssel sok neki az az idő amit az első írt.Fólia alatt süsd kb 40 percet, utána fólia le és villával ellenőrizd hogy megpuhult-e, mert azért a malac kora eléggé befolyásolja a sülési időt.Ha érzed hogy a villa már könnyen beleszalad akkor fólia nélkül még süsd addig amíg szépen pirulni kezd.az még kb 20 perc lesz a légkeveréssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!