Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell tárolni ahhoz...

Hogyan kell tárolni ahhoz hogy megpuhuljon?

Figyelt kérdés
Linzert sütöttem, ami kőkemény lett. Lefedve vagy simán textillel letakarva érdemes tárolni, ahhoz hogy hamarabb megpuhuljon??
2012. máj. 8. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd lezárható dobozba (müanyag, bádog), esetleg zacskóba. Ha sürgös lenne, hogy megpuhuljon, akkor tegyél mellé egy-két szeletke almát - de ne érhen a sütihez.
2012. máj. 8. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Van olyan süti,amelynek szüksége van 1-2 napra, hogy megpuhuljon.
2012. máj. 8. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

meg fog puhulni magától is,ha elég párás a levegeő, de ha ráhúzol egy neylonzacskót, akkor kap alatta egy kis párát, és így biztosan megpuhul.

ha száraz a levegő a textil takarás nem elég, csak tovább szárad.

2012. máj. 9. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A linzernél ez természetes, 1-2 nap lezárva valamiben, és megpuhul.Ha lekváros vagy csokis,elég letakarni.
2012. máj. 10. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!