Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fondant virágnak keménynek...

A fondant virágnak keménynek vagy lágynak kell lennie? Hogy kell tárolni a figurákat?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltam meg a kis virágokat,az egyik oldalon azt olvastam,hogy légmentesen lezárt műanyag dobozban eláll.Mikor beleraktam kemények voltak ma megnéztem és nagyon lágyak.Nem jól tárolom vagy így jó mert nem szárad ki és majd a tortán megkeményedik?

2012. febr. 15. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

mikor beleraktad kemények voltak, most lágyak?

valami nem stimmel, tedd akkor a hűtőbe

ezeket lágyan kell szúrni,formázni stb. és megkeményedve használjuk fel

2012. febr. 15. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen lágyan formáztam,megvártam amíg megkeményedik és bedobozoltam de ma reggelre a dobozban meglágyultak.:(
2012. febr. 15. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
párát kapott a dobozban, száraz hűvös helyen szárítsd tovább. levegőn megszilárdul.
2012. febr. 15. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!