Milyen tortát süssek, ha fondant-nal akarom bevonni?
Teljesen megihletett egy műsor,amiben esküvői tortákat sütnek, így én is szeretnék. Gondoltam arra, hogy kakaós piskóta, rá csokis krém és arra szórnék meggyet. De ez lehet, hogy túl sok lenne, illetve túl barna. Vagy gondoltam arra, hogy két külső réteg barna, a középső rendes sárga piskóta. Vagy a csokikrémet mire kéne kicserélni?
A fondant nem lesz túl cukor ízű?
Szerintem de.Nekem a fondant nagyon édes,cukor ízű,nem szeretem,de szépen mutat,az tény.
Amit leírtál amúgy jól hangzik nagyon!
a fondant, szinte minden tortára "ráhúzható", de tényleg kifejezetten cukor ízű, hiszen abból van.
gondolj a sokféle mignonra:))
a fondant befedi a tortát, tehát alatta van a meglepi:))
gyakorlatilag mindegy, milyen színű piskótát készítesz.
az elképzelésed jó, az ízek harmonizáljanak és egy szép fondant legyen a befejezés. persze a díszítés is fontos:)
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Apukámnak szombaton lesz a névnapja és sztem akkorra fogom megsütni. Nektek van bevált fondant receptetek?:)
Igen, de sokféle recept alapján lehet csinálni,pl pillecukorral vagy porcukorral. És azért kérdeztem, hogy ti hogy csináltátok!
Én ma marcipánból csináltam rózsákat, nekem nagyon tetszenek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!