Fondant kérdések, mit csináljak ha lágy lett, s mit ha kemény? Barna színt mivel érjem el?
Figyelt kérdés
Sejtem, hogy lágynál tegyek még bele porcukrot, de ha kemény lesz? Most szerintem jó az állaga, megcsináltam, befóliázva hűtőben van, csütörtökön használom fel.
Nem volt színező a Tescoba!
2011. nov. 22. 15:47
1/7 anonim válasza:
Barna színt kakaóval érheted el.
2/7 A kérdező kommentje:
nem fog kiszáradni/repedni a kakaótól?
2011. nov. 22. 16:13
3/7 anonim válasza:
Nem nem fog én gyakran csinálok fordantot kakaóval:)
4/7 anonim válasza:
lágyítani margarinnal tudod, ha a nyújtható fondantról van szó
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Nyújthatóról van szó.
Bent van a hűtőben az előbb néztem és kő kemény! Gondolom ha kiveszem akkor visszapuhul nem? Vagy most is puhának kéne lennie?
2011. nov. 22. 22:14
6/7 anonim válasza:
Szia!
Az nem baj ha beton kemény, az enyém is olyan volt. Kivettem a fagyóbol és kis darabokat tördeltem le belőle, olyanokat ami a tenyeremben elfér, és mintha gyurmáznál, el kezded gyúrni őket. A kézhőtől is szépen visszalágyul, de ha mégsem, akkor margarinos kézzel gyúrd át a golyókat, majd végül az egészet egybegyúrhatod.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál!
2011. nov. 23. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!