Készen vett fondant nagyon kemény. Mivel lehet puhítani?
Figyelt kérdés
Mikro?2011. dec. 13. 15:44
1/4 anonim válasza:
felolvasztani szokás ha a hagyományos fondantról van szó
2/4 anonim válasza:
ha burkoló fontant akkor margarinos kézzel átgyúrni, míg a kezed melegétől megpuhul
mikróba ne rakd, mert szétfolyik
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 13. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!