Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ízű tortákat szoktak...

Milyen ízű tortákat szoktak fondanttal bevonni? És a fondant alá mit kell tenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Lekvárt vékonyan, vagy csak magára a piskótára önteni....


Minyon süti jut eszembe hirtelen.


Ja meg a fánkok..

2012. jan. 15. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

eredetileg a puncs tortát kell rózsaszín fondánnal bevonni és az Esterházy tetejét csinálják még fondánnal, ezek alá mindig forró lekvárt kenünk véknyan, más torta nincs, a fondános bevonat amúgy már nem korszerű

vagy te a porcukros, pillecukros vagy zselatinos (stb.) "fondantra" gondoltál? azok alá sima vajkrém kell, íztől függetlenül

2012. jan. 15. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
elsőnek, a svájci kiflit szokták még ezzel díszíteni vékony fecskendezéssel vagy csak simán lekenik :)
2012. jan. 15. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
én a máklepényt sütöm tortaformában, arra citromos fondant megy
2012. jan. 15. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!