Milyen ízű tortákat szoktak fondanttal bevonni? És a fondant alá mit kell tenni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 21:44
1/4 anonim válasza:
Lekvárt vékonyan, vagy csak magára a piskótára önteni....
Minyon süti jut eszembe hirtelen.
Ja meg a fánkok..
2/4 anonim válasza:
eredetileg a puncs tortát kell rózsaszín fondánnal bevonni és az Esterházy tetejét csinálják még fondánnal, ezek alá mindig forró lekvárt kenünk véknyan, más torta nincs, a fondános bevonat amúgy már nem korszerű
vagy te a porcukros, pillecukros vagy zselatinos (stb.) "fondantra" gondoltál? azok alá sima vajkrém kell, íztől függetlenül
3/4 anonim válasza:
elsőnek, a svájci kiflit szokták még ezzel díszíteni vékony fecskendezéssel vagy csak simán lekenik :)
4/4 anonim válasza:
én a máklepényt sütöm tortaformában, arra citromos fondant megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!