Az Eszterházy tortának a tésztájának kell egy napot állni hogy megpuhuljon, vagy a torta összeállítása utána közvetlen fogyasztható?
Figyelt kérdés
A tészta a következő alapanyagokból áll: 10 db tojásfehérje
30 dkg porcukor
33 dkg darált dió
2 dkg liszt
2012. ápr. 7. 06:44
1/3 anonim válasza:
Az ilyen 5 lapból készült tortáknak, sütiknek kell egy éjszaka a hűtőben, hogy a lapok és a krém jól összeérjen, ha egyből eszed, akkor száraz még a lap.
2/3 anonim válasza:
Közvetlen felvágva is biztos finom, viszont ahogy felvágod, szét fognak csúszni a lapok. Ha van rá módod, inkább pihentesd.
3/3 anonim válasza:
Szia én most tanulok cukrásznak,nekünk az anyaghányad ez 5 db kb 18cm-s lapnak kikenve:
9 dkg liszt
10 dkg cukor
12 dkg dió
5 tojás fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!