Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az Eszterházy tortának a...

Az Eszterházy tortának a tésztájának kell egy napot állni hogy megpuhuljon, vagy a torta összeállítása utána közvetlen fogyasztható?

Figyelt kérdés

A tészta a következő alapanyagokból áll: 10 db tojásfehérje

30 dkg porcukor

33 dkg darált dió

2 dkg liszt


2012. ápr. 7. 06:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen 5 lapból készült tortáknak, sütiknek kell egy éjszaka a hűtőben, hogy a lapok és a krém jól összeérjen, ha egyből eszed, akkor száraz még a lap.
2012. ápr. 7. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Közvetlen felvágva is biztos finom, viszont ahogy felvágod, szét fognak csúszni a lapok. Ha van rá módod, inkább pihentesd.
2012. ápr. 7. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia én most tanulok cukrásznak,nekünk az anyaghányad ez 5 db kb 18cm-s lapnak kikenve:

9 dkg liszt

10 dkg cukor

12 dkg dió

5 tojás fehérje

2012. ápr. 7. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!