Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tartalmazzon a hidegtál?

Mit tartalmazzon a hidegtál?

Figyelt kérdés
Most lesz a ballagásom és én állíthatom össze mi legyen a hidegtálban. Ötletek???
2012. máj. 8. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:

a szokásosakkal nem lehet melléfogni, általában mindenki szereti. vagyis debreceni töltött karaj,fasírtgolyók ropival megtűzdelve, stefániavagdalt,hideg töltöttcsirke, kaszinótojás, sonkatekercs, sajttekecs, tojástekercs.

franciasaláta zselatinnal őzgerincbe kihűtve szépen szeletelhető.

sok saláta, frissek és majonézesek. a tál szépsége fontos, tehát szépen, tortapaírral takart tálcákon, friss

saláta (jégsaláta még jobb) leveleken tálalni, szép színesen díszíteni. kalif.paprikacsíkok, paradicsom, petrezselyem, citrom, narancskarika, retek stb.

2012. máj. 8. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

hát nézd,ez olyan dolog, hogy ki mit szeret, én pl. szeretem, veszel gépsonkát, beletöltesz körözöttet(paprikás túró),egynek. Aztán kivájod egy paradicsom húsát, beletöltesz tonhalkrémet,ráteszed a kalapját, még jól is néz ki, aztán: veszel pennetésztát, meg Ezersziget mártást(Globus), beleburítasz mennyiségtől függően tejfölt(az elveszi az édességét és nem lesz olyan intenzív az íze),bele némi paradicsom,uborka, hagyma, felvágott, trapista sajt, ha szereted,akkor füstölt sajt... és kész megint egy saláta.

Ezenkívül persze csinálhatsz klasszikus hidegtálakat.kaszinótojás,majonézes brugonya,babsaláta,stb.

2012. máj. 8. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
valamilyen sajt, valamilyen felvágott (olcsóbb helyeken sonka, ballagásra szerintem ez kicsit béna lenne, inkább valami jobb minőségű szalámi), zöldség (pl. uborkaszeletek, paprika, vagy retek, bár az kicsit drágább), lehet többféle sajt is (pl. ementáli + füstölt)
2012. máj. 8. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
brugonya=burgonya :D
2012. máj. 8. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki leírt mindent, amit csak lehetett.

Max. mostmár mindegyiket leírod kis cetlikre, összehajtogatod, és kalapból kihúzol belőlük annyit, ahány félét akartok csinálni. Ami a kihúzott cetlin van! :))

2012. máj. 8. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!