Mit tartalmazzon a hidegtál?
a szokásosakkal nem lehet melléfogni, általában mindenki szereti. vagyis debreceni töltött karaj,fasírtgolyók ropival megtűzdelve, stefániavagdalt,hideg töltöttcsirke, kaszinótojás, sonkatekercs, sajttekecs, tojástekercs.
franciasaláta zselatinnal őzgerincbe kihűtve szépen szeletelhető.
sok saláta, frissek és majonézesek. a tál szépsége fontos, tehát szépen, tortapaírral takart tálcákon, friss
saláta (jégsaláta még jobb) leveleken tálalni, szép színesen díszíteni. kalif.paprikacsíkok, paradicsom, petrezselyem, citrom, narancskarika, retek stb.
hát nézd,ez olyan dolog, hogy ki mit szeret, én pl. szeretem, veszel gépsonkát, beletöltesz körözöttet(paprikás túró),egynek. Aztán kivájod egy paradicsom húsát, beletöltesz tonhalkrémet,ráteszed a kalapját, még jól is néz ki, aztán: veszel pennetésztát, meg Ezersziget mártást(Globus), beleburítasz mennyiségtől függően tejfölt(az elveszi az édességét és nem lesz olyan intenzív az íze),bele némi paradicsom,uborka, hagyma, felvágott, trapista sajt, ha szereted,akkor füstölt sajt... és kész megint egy saláta.
Ezenkívül persze csinálhatsz klasszikus hidegtálakat.kaszinótojás,majonézes brugonya,babsaláta,stb.
Mindenki leírt mindent, amit csak lehetett.
Max. mostmár mindegyiket leírod kis cetlikre, összehajtogatod, és kalapból kihúzol belőlük annyit, ahány félét akartok csinálni. Ami a kihúzott cetlin van! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!