Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegtál, svédasztalos fogás...

Hidegtál, svédasztalos fogás ötletek?

Figyelt kérdés
Hétvégén vendégséget tartok, azonban helyhiányban nem a szokásos asztalon felszolgált menüket szeretném elkészíteni, hanem lesz egy asztal, ahonnan mindenki vehet falatokat, ami neki szimpatikus. Fantáziám azonban elég szegényes, egy-két salátaötletem van, meg fogpiszkálóra szúrt falatok, és ennyi. Tud valaki esetleg receptet ajánlani, vagy olyan oldalt, ahonnan ötleteket meríthetek? Nyolc felnőtt lesz. Köszi előre is!
2011. jan. 6. 10:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Készits tatárbifszteket, tedd a tál mellé a kenyér piritót, és sok toast kenyeret. A vendégek Maguk sütögethetik, jól ellesznek vele. Mellé majonézes, és ecetes krumpli saláta.
2011. jan. 6. 11:08
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Csont nélküli rövidkarajt a hentessel felszúratod, megkéred, hogy húzzon bele egy szál lángolt kolbászt. Ezt a husit, kis zsírt, fehérbort aláöntve, 1-2 negyedelt vöröshagymával, köménymaggal együtt fólia alatt puhára, majd fólia nélkül pirosra sütöd. Ez ha kihűlt, gyönyörűen, vékonyan felszeletelhető egy hidegtálhoz.
2011. jan. 6. 11:26
 3/22 Tinker Bell ***** válasza:
83%
Sült csirke falatok, fasírtgolyó, tésztasaláta, virslisaláta.
2011. jan. 6. 11:26
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Én baconszalonnába tekert csirekmájat is szoktam sütni, és azt teszek a hidegtálra. Valamint fasírttölteléket is csavarhatsz bele ilyen kishengeralakúra.
2011. jan. 6. 11:39
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

sonkaszelet vagy párizsi, amibe egy kis sajtot tekersz, azt lekötöd cérnával, bepanírozod, kirántod.

leveles tésztába tehetsz bármilyen tölteléket pl: virsli, kolbász, sajt, túró, gyümölcsíz, kis batyukat csinálhatsz belőle, tetejét megkened tojással, megszóród vagy sajttal, vagy szezámmaggal.ISTENI

ananászos hús: sertés hús,pulyka tallér, csirke tallér, bármelyik megteszi, amit kiklopfolsz,óvatosan besózod, hirtelen mindkét oldalát átsütöd,tepsibe a húsokat egymás mellé lerakod, mindegyikbe teszel egy kevés ananász darabot és a tetejükre töményen sajtot halmozol.Addig sütöd, amíg a sajt szép piros nem lesz.

enni jutott most hirtelen eszembe

2011. jan. 6. 11:39
 6/22 A kérdező kommentje:

Hűű, köszönöm a válaszokat!

Nagyon éhes lettem, Ti nem? :)))

2011. jan. 6. 11:44
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
annyira éhes lettem, hogy a végére a mondandómnak sem azt írtam, hogy ennyi jutott eszembe, hanem azt, hogy enni jutott...
2011. jan. 6. 11:47
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

írd be a gugliba a tavaszi tojástekercset és kattins az elsőre. azt én tettem föl, de nem tudom idemásolni.

aztán lejjebb a sajtos spenóttekercset is a figyelmedbe ajánlom.

ezek egyszerű, de nagyszerű vendégélátó finomságok.

2011. jan. 6. 11:51
 9/22 anonim ***** válasza:
71%

csináltam szilveszterre gombás töltelékes-aszaltszilvás

hústekercset baconva göngyölve.hidegen ferdén szeletelve

gyönyörű volt és isteni finom.hozzá majonézes lilahagymás

krumplisaláta volt.

2011. jan. 6. 12:09
 10/22 anonim ***** válasza:
55%
Szoktam keverni egy nagy adag fasírthúst. Tepsibe rakottat csinálok. Teszek közé hagymásrántottát mutatós.Másikba teszek apró gombákat .Tehetsz szines pároltzöldségeket.Ezeket megsütöm és sütés után különböző alakúakra vágom./ persze hidegen, így ezt előzőnap megcsinálhatod/ Nagyon mutatós és gazdaságos.
2011. jan. 6. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!