11emberre kaja? A szülinapomat fogjuk tartani, és elakadtunk, hogy mit főzzünk? Marhapöri drága, hidegtál nemrég volt. Ti mit készítenétek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 21:15
1/26 anonim válasza:
Töltött csirkecombot,steak burgonyával.
2/26 anonim válasza:
Drága a marhapöri? na ne már..akkor zsiroskenya lilahagymával.Az belefér?
3/26 anonim válasza:
pff..mire megtölti a csirkecombot a hozzávalókkal,annyiért marhapörit is készithetne.De az drága..
4/26 anonim válasza:
Egy jó paprikáskrumpli nokedlival occsón megvan :)
tényleg.És fini is.cirka 400 ft 11 személyre.
5/26 anonim válasza:
A marhapörkölt szerintem olcsóbb,mint egy hidegtál.
Csinálj egy nagy adag fasírozottat,ahhoz kevesebb hús is elég,és kenyérrel is meglehet enni.
6/26 anonim válasza:
jaja, vagy paprikáskrumpli.
bográcsban (is) istenifinom! :)
7/26 A kérdező kommentje:
Másodiknak:lehet,hogy Téged felvet a pénz,de marhahúst(ami tényleg pörköltnek való)1500Ft alatt felénk nem lehet kapni.Személyenként fél kilót szoktak számítani:kb.8000Ft a hús.És akkor még se pia,se üdítő,se sütemény.Aki használható ötletet írt,annak köszi(Ja:Egyébként a franciasalátát,krumplisalit,és a hozzávalókat is olcsóbban hoztam ki,mint egy pörköltet)
2010. jan. 30. 21:29
8/26 anonim válasza:
1.gulyasleves, palacsinta.
2.milanoi makaroni, vegyes gyumolcs
3.rakott krumpli vagy kel, grismarni
en egyebkent marhaporkoltre szavazok, szerintem sem dragabb, mint a tobbi.
9/26 anonim válasza:
400 Ft-ból paprikás krumpli nokedlivel 11 személyre?!:D Hát maga a krumpli többe kerül:D:D Én biztos körülnéznék a hentesnél milyen akciós húsa van és onnan indulnék tovább. Nem muszály marha,lehet sertéspörkölt is vagy pl ha akciós a csirkemell mondjuk,akkor egy nagy tepsi rakott húst belőle vagy bármi... De mondom én előbb ott néznék szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!