Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 11emberre kaja? A szülinapomat...

11emberre kaja? A szülinapomat fogjuk tartani, és elakadtunk, hogy mit főzzünk? Marhapöri drága, hidegtál nemrég volt. Ti mit készítenétek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 21:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez a búbos nekem is felkeltette az érdeklődésem!:) Habár én már tovább gondoltam...Lehet ezt úgy csinálni,mint a sajtos húst? Egymásra rétegezni jénaiban 1 csík hús 1 csík töltelék? Bocsi az offért egyébként én voltam a henteses válaszoló,de a búbos hús írójának nem tudtam privit írni. Köszi!
2010. jan. 31. 21:04
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi a sok ötletet,a búbos hús úgy látom többeknek is bejött,ha nem is mostanra,de meg fogom csinálni!
2010. jan. 31. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia! én is készülök egy ünnepre, ahol sokan leszünk.én szt találtm ki, hogy egy megbíztahó hentestől rendelek igazi házi szárazkolbászt, házi szalámit, friss töpörtyűt,szalonnát a piacon veszünk házi savanyúságokat, isteni vegyesvágottjuk van, csemege ubi, almapaprika, lilahagyma.mivel mi nem vagyunk nagyon fiatalok, nosztalgiából Márka meggy és szőlő és Traubisoda lesz

az üdítő.ja és egy jó pékségből hozatok 3 kg-os friss

házikenyereket.

meglepi lesz, mert szerintem a hagyományos szendvicses

franciasalás, hidegtálas vendéglátásra számítanak.

2010. febr. 1. 08:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia! én 11 emberre 3 szép nagy csirkét megtöltenék gombás töltelékkel, hidegen feldarabolnám, csinosan elrendezném, csipkepapíros, salátalevéllel bélelt tálakon.díszíteném keménytojáscikkekkel, uborkával,paradicsommal, kaliforniai paprika csíkokkal.

mellé kínálnék krumplisalátat, vagy majonézeskumplit lilahagymával,esetleg majonézes káposzta-répa salátát.

egy negyed töltött csirke salátával egy embernek elég.

persze sós és édes süti is kell mellé.

jó bulizást és boldog szülinapot.

üdv-e-

2010. febr. 1. 09:37
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi a többi választ is.Ki fogom próbálni a recepteket,de most mégis csak marhapöri lesz.A Corában akciós volt a marha gulyás hús:999 ft/kg
2010. febr. 2. 22:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Na látod mondtam én,hogy az akciós húsból kell kiindulni!;) végülis ez is egy lehetőség,hogy a hús adott,hogy mit szeretnél és keresni kell egy olyan helyet,ahol akciós. Grat!
2010. febr. 3. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!