11emberre kaja? A szülinapomat fogjuk tartani, és elakadtunk, hogy mit főzzünk? Marhapöri drága, hidegtál nemrég volt. Ti mit készítenétek?
Szia! én is készülök egy ünnepre, ahol sokan leszünk.én szt találtm ki, hogy egy megbíztahó hentestől rendelek igazi házi szárazkolbászt, házi szalámit, friss töpörtyűt,szalonnát a piacon veszünk házi savanyúságokat, isteni vegyesvágottjuk van, csemege ubi, almapaprika, lilahagyma.mivel mi nem vagyunk nagyon fiatalok, nosztalgiából Márka meggy és szőlő és Traubisoda lesz
az üdítő.ja és egy jó pékségből hozatok 3 kg-os friss
házikenyereket.
meglepi lesz, mert szerintem a hagyományos szendvicses
franciasalás, hidegtálas vendéglátásra számítanak.
Szia! én 11 emberre 3 szép nagy csirkét megtöltenék gombás töltelékkel, hidegen feldarabolnám, csinosan elrendezném, csipkepapíros, salátalevéllel bélelt tálakon.díszíteném keménytojáscikkekkel, uborkával,paradicsommal, kaliforniai paprika csíkokkal.
mellé kínálnék krumplisalátat, vagy majonézeskumplit lilahagymával,esetleg majonézes káposzta-répa salátát.
egy negyed töltött csirke salátával egy embernek elég.
persze sós és édes süti is kell mellé.
jó bulizást és boldog szülinapot.
üdv-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!