Felezett csirkemell szeletet ki kell klopfolni rántás előtt? Miért kell? Nem baj ha nem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 17:49
1/4 anonim válasza:
Én csak akkor szoktam,ha túl vastagra vágom. Amugy nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is klopfoltam, inkább hosszúkás csíkok lettek mint szeletek. Finom volt, jó étvágyat!!
2009. jún. 24. 19:53
3/4 anonim válasza:
Nem baj ha nem, de én ki szoktam, mert azt szeretem ha vékony, és a klopfolás összetöri a rostokat, ezáltal omlósabb is lesz.
4/4 anonim válasza:
nem kell kiveregetni, mert még vastag szeletben is hamar átsül. igazi húsevők nem klopfolják, mert szaftosabb marad és nagyobbat lehet harapni bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!