Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az Oké Habmester kemény és...

Az Oké Habmester kemény és sűrű, vagy ezzel valami baj van?

Figyelt kérdés
Még ilyen fajta növényi tejszínt nem vettem. A párom hozta. 500 ml-es, kemény a doboza és a benne lévő anyag is annak néz ki. Nem olyan hígnak, mint az ilyen felveretlen növényi tejszínek szoktak lenni. A súlya is nagyobb, mint szokott lenni. Vagy ennek direkt így kell kinéznie? Valaki nyugtasson meg. :S
2012. máj. 7. 15:34
 1/9 Moira-88 ***** válasza:
Nyugi, nincs baja a tejszínnek. Ezt a fajta tejszínt azért találták ki, hogy a háziasszonyok is cukrász-krém keménységű habot tudjanak előállítani egyszerűen. Pl. én francia krémesbe használom, mert olyan kemény az állaga, hogy nem fog szétcsúszni. De nem mindenhez jó, pl a gyümölcsrizsemet eléggé lerontotta. De tortakrémbe nagyon szuper.
2012. máj. 7. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval más, mint a Hulala vagy Meggle növényi tejszín? Akkor megnyugodtam!
2012. máj. 7. 17:54
 3/9 anonim válasza:

Nekem teljesen ugyan olyan állagú lett mint a HULALA!!!!

Pont múltkor vettem ilyet, mert nem volt a kisboltba hulala csak Oké

2012. máj. 7. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Az rendben, hogy felverve jó a végeredmény, de alapból, a dobozában már sűrűnek szabad lennie? Mert ebben alapból sűrű cucc van. A Hulalát vagy a Megglét ki lehet önteni a dobozból, ezt viszont krémsajt állagú.
2012. máj. 7. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát ez egy pokol... A lyukján, amit eleve rátettek, képtelenség lett volna kiszedni, szét kellett vágnom az egész dobozt és kikaparni belőle, olyan sűrű. Nem hab, ennél a mascarpone hígabb állagú...

Aztán a felverésébe majdnem beledöglött a mixerem. Tejet kellett öntenem hozzá, hogy állagban legalább hasonlítson a normálisan felvert növényi tejszínhez, no meg mennyiségben.

2012. máj. 8. 15:00
 6/9 anonim válasza:

te figyi, szerintem ez romlott volt...

nem lett valami bajotok tőle???

ugyan olyan allagú felverés előtt mint a hulala...folyékony

2012. máj. 15. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem lett bajunk tőle, de később rájöttem, nem ilyennek kéne lennie. Le volt értékelve a Coopba és mint kiderült, a többi is ugyanilyen kemény volt, ami még a boltban volt. De egy másik boltban is láttam egyik nap, ott persze Hulala állagú volt, már a doboz tapintására ki lehetett venni.

Mivel szagra, ízre nem volt furcsa, beletettem sütibe anno (meg ugye itt jöttek megerősítő válaszok, hogy úgy kell kinéznie, ne aggódjak...). Bajunk nem lett tőle. De ha előre tudom, hogy nem ez a norma, kidobtam volna...

2012. máj. 15. 21:24
 8/9 anonim válasza:

Elhiszem :)

Na de örüljünk, hogy nem lett semmi bajotok és most már tudod, hogy milyennek NEM kell lennie :D

2012. máj. 19. 13:53
 9/9 anonim válasza:
Na en pont most jartam igy mondom utana nezek. Az ize es a szaga ugyanolyan amilyen szokott de alagra egyaltalan nem. Mondom ezzel mivan, hogy nem folyik. Belenyulok azt hittem meg fog harapni vagy valami :DD aztan kinyomtam a dobozbol. En is szetvagtam. En mar nem tudom hol vettem, de direkt megneztem jo e meg. Elvileg 1 evig meg jo, ezert is lepodtem meg ezen. Tanacstalan vagyok most nagyon, hiszen így hajnalban hova tudnek menni venni ujjat?😂 Azon gondolkozom, h most akkor bele tegyem e vagy ne a tortaba...😥
2018. júl. 7. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!