Lányok! Tegnap vettem epret, de nem igazán finom. Elég kemény! Gondoltam csinálok belőle epreskrémest! DE mit csináljak az eperrel, hogy ne legyen kemény, ha belerakom a pudingba?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 10:00
1/12 anonim válasza:
Semmit. A pudingban pont olyan éretlen íze lesz, mint anélkül. Esetleg megpróbálhatod cukorral felfőzni, de őszintén szólva attól sem várnék sokat.
Sajnos ilyenkor nem jó még az eper. Még legalább 1,5 hónap...
2/12 anonim válasza:
Az attól függ hol vetted. Én néha szoktam venni zöldségesnél néhány szemet az nagyon jó eper szép nagy szemű érett és finom is.
3/12 A kérdező kommentje:
A piacon vettem.A fiam meglátta és ezért vettük,neki.DE nem ízlik..
2012. ápr. 19. 10:16
4/12 anonim válasza:
Turmix. Abba jó, én legalábbis nagyon szeretem.
5/12 anonim válasza:
április van,mit vársz? Nem lesz ízes csak egy hónap múlva, nap kell hozzá.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem,hogy mi a véleményetek arról,hogy epret vettem MOST!Hanem,hogy készítsem el,hogy jó legyen!Íze az nem rossz,csak elég kemény szegény!
2012. ápr. 19. 11:06
7/12 anonim válasza:
Turmix. Én úgy szoktam és isteni :D
8/12 anonim válasza:
Csinálj valami kevert tésztát, esetleg olyant mint a meggyes piskóta. Csak meggy helyett epret raksz bele.
Nagyon finom lesz!
9/12 anonim válasza:
próbáld meg 5-10 másodpercig mikrózni. csak tipp.
10/12 anonim válasza:
Én villával összetörném egy kicsit és cukorral állni hagynám....talán beválik.Én nem főzném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!