Ha fedő nélkül készítem a zöldségeket akkor tovább kell őket főzni?
igen, fedő alatt hamarabb puhul minden a keletkezett párában.fedő nélkül hosszabb a fővési idejük.
az említett zöldségekhez tegyél csipetnyi szódabikarbónát, a szép színük is megmarad, és az emésztésük is könnyebb.
ha szereted, pár szem köménnyel is segíthetsz a puffadás ellen.
Háát szerintem ez így hülyeség.
a szódabikarbónás és kömyénymagos megoldásban előbb hiszek.
Ha leveszed a fedőt cska később főnek meg tovább éri őket hőhatás és még kevesebb egászséges hatóanyag marad benne.
Párolással viszont több vitamin tarthatsz meg, puffadás ellen nem tudok mit mondani. Interneten vannak tematizált oldalka ami haosnló tippekkel szolgálnak, ott talán hazsnosabb dolgokat találsz. google a te barátod ;-)
Szerintem is hülyeség.
Én abban a megoldásban hiszek, amit régebben olvastam és ki is próbáltam: ha rendszeresen fogyasztod ezeket a zöldségeket, egyre növekvő mennyiségben (először keveset, aztán többet, aztán még többet), akkor hozzá lehet szokni és még sem érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!