Edénykészletnél milyen fedő típust válasszak, üveg vagy fém?
Rozsdamentes acél edénykészletet akarok venni indukciós főzőlaphoz, és érdekelne, hogy melyik fedő típus lenne szerintetek jobb, az üveg, vagy a fém? Üvegnél jó, hogy bele lehet látni az edénybe, de azt nehezebb tisztítani nem?
Illetve jobb ha a fogantyú műanyag, vagy indukciós főzőlapon mindegy, mert nem fogom elégetni a konyharuhát :D Ismerős szerint a fém füles se melegszik fel annyira, amit azért nemigen hiszek el...
Én is az üvegre szavazok. Nekem van ilyen is, olyan is.
Tisztítás? A fém-födőt is tisztára kell mosni, attól, hogy azon kevésbé látszik, ha rajta marad valami. Nem igaz?
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :)
Meggyőztetek, akkor üveges lesz.
A Tescoban pont le van most akciózva egy Tescoma-s edénykészlet 11 részes, üvegfedős ( [link]
Valakinek van erről a márkáról infója? Jó minőség? Most 22.000-ért meg tudnám venni 46.000 helyett.
Köszönöm az újabb hozzászólásokat is, bevallom kicsit elbizonytalanítottatok, de végülis megszületett a döntés, és üveg tetejűeket vettem, mivel az a szett tartalmazott serpenyőt is, és 6.000 Ft-al olcsóbb is volt. Ennek is fém a füle, ill. a fogantyúja is, szóval elvileg sütőben sem lesz vele gond.
Idővel majd kiderül, hogy jó döntés volt e... Remélem nem bánom meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!